logo


logo


САЈТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА

WEBSITE IS UNDER CONSTRUCTION

ДОБРОДОЈДОВТЕ

Имањето деца е најголемата радост за секој човек, семејство или поединец. Но, не секој е благословен со овој дар на живот. Многу парови и семејства кои се соочуваат со тешкотии и да потрошат болни третмани да се слушне првиот плач на бебето. Ние во New Born, знам дека овој период за вас, драги семејства може да се заморни, разочарувачки и тешко од материјална и психолошка гледна точка. Ако вие и вашиот брачен другар сакате да се заврши сликата на среќно семејство и да стане родител, и не може да го направи тоа за долго време, вие не сте сами. На нашиот сајт можете да најдете информации за причините поради кои не може да има деца, што може да се направи во врска со тоа и опциите за третман. Вие исто така може да се следи работата на други социјални медиуми. Вашата среќа е нашата среќа. Со почит

Контакт:
моб:+38977 443 443
тел: +3892 2734 350
Адреса: Борис Трајковски 44,
Кисела Вода,
Скопје

COPYRIGHT 2017 - Њуборн Клиник - Центар за плодност